ACTIVITEITEN

In de omgeving van Alhaurin el Grande zijn er tal van sportieve activiteiten die u kunt doen. Hieronder eenaantal mogelijkheden:

Golf

De regio Andalusië en de Costa del Sol staat bekend om zijn vele mooie golfbanen. De Costa del Sol heeft zelfs als bijnaam de "Costa del Golf".

Nergens anders in Europa vindt u zoveel golfbanen op zo'n korte afstand van elkaar. Het merendeel van de golfreizen naar Spanje vindt u in deze regio. De grote diversiteit aan banen maakt het golfen voor alle categorieën spelers zeer aantrekkelijk.

U kijkt op www.golfeninandalusie.nl voor een overzicht van golfbanen in de omgeving. Ook krijgt u een beeld van de Green Fees. Er zijn ook combinatie Fees mogelijk zodat u op verschillende banen kunt golfen.

B&B Cortija Andaluz ligt op slechts op 5 minuten afstand van Alhaurin Golf en van Lauro Golf. Zoekt u een uitvalsbasis waarbij u bijna direct op de golfbaan staat, is dit uw perfecte locatie.

Golfen met vrienden? B&B Cortijo Andaluz is dan uw locatie! Wij bieden verschillende appartementen en u kunt natuurlijk gezellig gezamelijk ontbijten en/of dineren!

Wandelen

In de omgeving van Cortija Andaluz kunt u oneindig wandelen. Er zijn verschillende routes. Door bergpaden, of wat makkelijkere routes. Een overzicht vindt u hier. Wij hebben wandelroutes voor u klaar liggen die u mee kunt nemen op uw tocht. 

Mountainbiken of wielrennen

In dit schitterende gebied met veel hoogteverschil kunt u fantastisch mountainbiken en/of wielrennen. Er zijn adembenemende routes te volgen rondom Alhaurin el Grande. Hier vindt u een overzicht.