STUDIO ORANGE

Tweepersoons studio, met eigen badkamer en keukentje en direct toegang tot twee terrassen.

Omschrijving

Deze studio is één van twee onder één kap, begane grond aan de achterzijde van de Casa. U heeft aan twee zijden van de studio een terras en één voor de studio en de andere heerlijk rustig gelegen aan de achterzijde van de studio met prachtige verzichten.

 

De kamer heeft veel ramen waar u zo de tuin en de boomgaard in kijkt. Voor de ramen zijn luiken bevestigd, zodat u de zon goed buiten kunt houden.

 

Hoewel de kamer zonnig is, is dit een fijne, koele kamer. Er is ook een airco aanwezig om uw kamer nog koeler te houden.

 

De studio is voorzien van twee losse bedden (boxsprings). De kamer is sfeervol ingericht met een klein zit gedeelte en TV.

 

De badkamer is voorzien van een wastafel, luxe massagedouche met licht en radio, toilet, handdoeken, haardroger en de eerste toiletartikelen. Er hangen heerlijke badjassen voor u klaar.

De bedden kunnen ook los van elkaar geplaatst worden, u hoeft dit enkel even door te geven.

 

Het keukentje is voorzien van een waterkoker, een Senseo, een koelkast en een tweepits elektrisch fornuis. Natuurlijk is de keuken ingericht met servies, glaswerk, pannen en bestek. Alles wat u nodig heeft in de keuken. Ook theedoeken  staan standaard in de keuken en hoeft u niet mee te brengen.

 

Dagelijks ontvangt u een flesje water van ons.

 

In deze Studio beschikt u over een gratis WiFi netwerk.

 

Prijs voor Studio Orange; € 95,00 per nacht. 

*Prijzen zijn excl. € 0.21 ct kWh 

Voor langere periode huren, of buiten het seizoen? Neem dan contact met ons op voor voordelige tarieven.