OVERWINTER-KORTING

Overwinteren is een maand, of langer, in een warm land verblijven.

Zo ontloop je de lange, koude en natte 

winter in Nederland. 

Spanje is al jaren het populairste land van Europa om te overwinteren.

Het klimaat met de zachte winters, met name in Malaga, is natuurlijk een grote reden. Maar ook omdat Malaga meer biedt. Het is de perfecte mix tussen natuur en cultuur, rust, activiteiten en plezier. Ontspannen en genieten in het prachtige landschap met de vriendelijke bevolking en de schone lucht. 

 

De vluchttarieven zijn, zeker in het laagseizoen, erg aantrekkelijk geprijsd. Dat is natuurlijk ook een groot voordeel.

 

Dat er veel Nederlanders overwinteren biedt ook voordelen. Zo is het redelijk eenvoudig een Nederlandssprekende arts te vinden en de gezondheidszorg is van hoge kwaliteit. En bovendien is het natuurlijk erg gezellig om landgenoten te treffen in het zuiden van Spanje.

 

Overwinteren in Malaga, van Oktober tot Maart... kan al v.a. € 350.-

Het 'overwinter-seizoen' loopt van november tot maart. Door het zachte klimaat kun je in deze periode nog heerlijk over een boulevard wandelen of op een terrasje zitten. Het is ook de perfecte tijd om door de bergen of de Witte Dorpjes te wandelen of te fietsen. Of op een van de vele Golf Courses een balletje slaan. Een van de mooie culturele uitstapjes in de mooie omgeving te maken. Of zelfs een overtocht naar Marokko behoort tot te mogelijkheden.

Overwinteren in B&B Cortijo Andaluz

B&B Cortijo Andaluz is de ideale uitvalsbasis voor als u wil

overwinteren in Malaga. Gelegen in een prachtige tuin, omgeven door fruitbomen kunt u kiezen waar u verblijft. Bij ons heeft u de keuze uit een hotelkamer, een studio, een appartement of een cassita. Kijk hier voor onze kamers en appartementen.

 

Wij hanteren aantrekkelijke "overwinter-tarieven" bij een verblijf van minimaal 3 weken. Voor deze "overwinter-korting" kunt u contact met ons opnemen.