Wij hebben het met onze groep van 7 personen fantastisch gehad. Ferry is een heerlijke gastheer die graag met je meedenkt en er alles aan doet om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.
B&B Cortijo Andaluz is gelegen in een prachtige omgeving, de kamers zijn schoon en netjes en de verzorging is uitstekend.
Wij komen heel graag weer terug. Bedankt voor alles!
Magne de Kreek • 220 dagen
Fantastische dagen gehad bij B&B Cortijo Andaluz! 👌🏼 Heerlijke kamer met super uitzicht op de bergen. 😍 Alles is keurig schoon en ziet er gezellig uit. 👍🏼Fijne bedden. 🛌 Lekker ontbijt en vele mooie plekjes om te zitten.🏜 Gezellig dorpje in de buurt waar je heerlijk kan borrelen en/of eten. 🍽🥂🍜🍻🥘🍷Pracht ige omgeving met veel mogelijkheden. Wel handig om een auto te huren. 🚗
Ferry doet er alles aan om het je naar de zin te maken! 😀
Kortom...wil je er aankomende maanden nog even tussenuit...boeken maar
Ronald & Jolanda • 239 dagen
We hebben een geweldige week bij Yvette en Ferry doorgebracht. Fijne kamer (studio) in een prachtige omgeving. Geniet ook eens van de kookkunsten van Yvette. De twee sympathieke mensen hebben ons het laatste zetje gegeven om ook in zuid-Spanje te gaan wonen. We worden dus ahw buren. Bedankt lieve mensen en tot spoedig ziens! We komen zeker langs in september a.s.
Ivonne en Michel • 687 dagen