We hebben een geweldige week bij Yvette en Ferry doorgebracht. Fijne kamer (studio) in een prachtige omgeving. Geniet ook eens van de kookkunsten van Yvette. De twee sympathieke mensen hebben ons het laatste zetje gegeven om ook in zuid-Spanje te gaan wonen. We worden dus ahw buren. Bedankt lieve mensen en tot spoedig ziens! We komen zeker langs in september a.s.
Ivonne en Michel • 4 dagen
Met de fietsgroep van 9 pers. hier 4 nachten door gebracht. Super was het nette,schone en goede kamers. Een super uitzicht en nog betere verzorging. En je kan er zelfs een culinair diner krijgen. Yvette kan heerlijk koken. Yvette en Ferry we hebben 4 dagen bij jullie genoten. BEDANKT.
Leo en Ineke Hulst • 316 dagen
Wij hebben een week in studio Blossom gelogeerd, een verzorgde studio met rustige zitjes op 2 plaatsen naast onze studio. Bedden zijn goed en er is een keuken met kook, koffie en theefaciliteiten. Yvette en Ferry zijn gastvrij en altijd bereid om tips en adviezen te geven. We hebben 's avonds 2x op de B&b gegeten, Yvette kookt heerlijk. Er is veel aandacht voor de sfeer en inrichting.
Er zijn overal zitjes en gezellige plekjes in de mooie verzorgde tuin. Er is een heerlijk zwembad waar zelfs badhanddoeken klaar liggen voor de gasten. Vele uitstapjes op korte of iets langere afstand , goed te doen. Ook een prachtige golfbaan Lauro heel dichtbij, een aanrader. Kortom voor herhaling vatbaar , we hebben genoten van dit prachtige plekje
Caroline en Victor • 694 dagen
:) Dank jullie wel voor een super prettig verblijf in een fantastische villa, de fijne kamer, de gezelligheid, service gerichtheid en jullie enorme gastvrijheid. We zien elkaar snel weer terug.
ron eskens • 706 dagen
Wat was het heerlijk om hier onze vakantie te starten! Onze eerste vakantie met een baby'tje. En wat is het dan heerlijk om zo'n mooie luxe plek te hebben met fantastische tuin en zwembad om gewoon even fijn bij te ontspannen. Ferry en Yvette zijn fantastische gastvrouw en gastheer en laten je echt thuis voelen. Ander gasten verwoorden het al supergoed dus ik houd het bij ee simpele opsomming: mooi, handige ligging, heerlijke tuin en zwembad, fijn bed, superschoon en super gasts heerschap.
Met speciale dank aan hun lieve zoon Daan die onze baby Tycho zo goed kon vermaken :)
Kiki en Martijn • 708 dagen
Beste Ferry en Yvette,
Bedankt voor het heerlijk weekend en de goede zorgen! We hebben allemaal genoten en komen zeker terug voor een reünie!
Kees-Jan en Lonneke • 709 dagen