De nr.1 Sevilla Fietstour

 

In Sevilla; de historische hoofdstad van Andalusië wacht u een prachtig centrum, een koninklijk paleis, de mooiste parken en 140 km fietspad! Stap samen met een Nederlandstalige gids van FiaFia op de fiets en ontdek Sevilla pas echt! De tours starten dagelijks om 10:30 en 17:00. U moet wel van tevoren reserveren, zo bent u zeker van een fiets en een Nederlandse gids!

 

Met een fietstocht leer je op een veilige en toffe manier de stad Sevilla kennen. Het Spaanse klimaat is gekend voor zijn zonnige dagen en wat kan je nog meer mensen tijdens je fietstocht? Onze Nederlandstalige gids brengt je langs de bezienswaardigheden van een van de warmste steden van Europa. Cultuur opsnuiven en ondertussen een mooi kleurtje krijgen? Veel beter kan je stedentrip niet worden. FiaFia Tours verzorgt zelf de tour; met eigen gidsen en vanuit een eigen centrale locatie, wel zo prettig; zo heeft u altijd contact met de directe aanbieder!

 

FiaFia gebruikt Hollandse kwaliteitsfietsen van het merk Cortina met een stevige voordrager waarop u uw spulletjes kwijt kunt.

Prijzen: Gids + Fietshuur

Reserveren? Dat kan door op onderstaande banner te klikken: