ETEN EN DRINKEN

Ontbijt

Na uw eerste kopje koffie op uw kamer, terras of ergens in de tuin starten wij de dag met een heerlijk ontbijt.

Het ontbijt wordt tussen 09.00 en 11.00 uur geserveerd op ons fijne terras.

 

Ergens anders ontbijten? Bijvoorbeeld op een ander plekje in onze zeer ruime tuin, in de boomgaard, in uw kamer of appartement of zelfs buiten Cortijo Andaluz? Vraag dan om onze ontbijtkoffer. 

 

U krijgt uw zeer smakelijke en rijk gevulde ontbijt mee in een koffer en u ontbijt waar u maar wil.

Bij het ontbijt serveren wij verschillende soorten brood, kaas, vleeswaren en zoet beleg. Daarnaast ook zoet broodbeleg, vers fruit en vruchtensap en natuurlijk een eitje. Koffie en thee ontbreekt natuurlijk ook niet.

 

Het ontbijt is niet standaard inbegrepen. U reserveert uw ontbijt vooraf, of de dag ervoor.

 

Lunch

Lekker een dagje aan het zwembad blijven, spelen met de kinderen of genieten van een goed boek? Cortijo Andaluz serveert u een lekkere lunch. 

Omdat wij gebruik maken van lekkere, verse producten varieert het aanbod. Vraag daarom wat voor lekkers wij die dag serveren.

 

Picknickmand

Gaat u een dagje weg? En wenst u uw lunch mee te nemen onderweg? Wij maken graag een ruim gevulde picknickmand voor u. Wel zo makkelijk.

 

Diner

's Avonds kunt u heerlijk eten bij Cortijo Andaluz. Op maandag tot en met vrijdag serveren wij een afwisselend menu van de dag. Een gevarieerd menu met vlees of vis, pasta of aardappels en altijd een frisse salade.

 

Familie Pizza oven

U krijgt van ons alle ingredienten voor overheerlijke pizza's. Deze maakt u zelf, aan tafel, in onze sfeervolle pizza oven. In deze pizza oven bakt u gezellig meerdere kleine pizza's tegelijkertijd.

 

Grill

Gezellig met elkaar Tapa's, vlees, vis of groenten grillen? Dat kan. Wij maken graag een mooie tafel voor uw klaar met uw eigen grillplaat. Heeft u voorkeur voor bepaalde ingredienten? Geef dit door en wij zorgen dat het voor u op tafel staat.

 

BBQ

Met regelmaat organiseren wij een gezamenlijke BBQ. Op de BBQ bereiden wij heerlijke stukjes vlees en vis. Groenten, gepofte aardappel en lekkere salades ontbreken natuurlijk niet.

 

Reserveren

Voor alle ontbijt- dinermogelijkheden geldt dat u dit vooraf reserveert. Tijdens het ontbijt kunt u doorgeven of u 's avonds aanschuift aan ons Menu van de Dag, of u reserveert uw eigen pizza oven of Grill. Ontbijt u niet mee? U reserveert voor 10 uur.

Tot 18.00 uur kunt u uw ontbijt voor de volgende ochtend reserveren.